6x uniek

Wat uw academy 6x anders maakt!

Wij zijn geen gewoon trainingsbureau. Wat wij wél doen is de trainingsbehoefte van onze klanten invullen door voor hen een eigen academy te ontwikkelen. Wij geven geen eenmalige ‘trainingsshots’ maar gaan voor blijvend resultaat door de inzet van krachtige herhaling. Dit zien wij als een unieke combinatie, en graag willen wij ook voor uw organisatie uniek zijn. Dit is hoe wij dit doen:

1. Strategisch
Een eigen academy is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsstrategie. Kernwaarden en bedrijfsfilosofie traint u binnen programma’s, waarbinnen wij kijken naar de leerbehoeften van de medewerkers. Om nieuwe medewerkers goed wegwijs te maken binnen de organisatie ontwikkelen wij inwerkprogramma’s.

2. Maatwerk
Wij maken uw bedrijfsacademy volledig in de huisstijl van de organisatie. De inhoud van programma’s zijn volledig op maat gemaakt, en passend bij de leervoorkeuren van uw medewerkers. 

3. Volledig beheer
Het ontwikkelen van beheren van de academy regelen wij volledig voor u. Daarbij werken we volledig samen, maar belasten wij u minimaal.

4. Meest moderne leeromgeving
Naast een moderne online academy, wordt uw academy ontwikkeld met de nieuwste leermogelijkheden, waaronder blended learning (combinatie van digitaal en klassikaal leren) social learning (met ruimte voor interactie) en e-learning (online leren binnen de academy).

5. Rendement 
Door slimme combinaties, doelgerichtheid, structuur en doorlopende aandacht kunt u uw opleidingsbudget optimaal besteden. Naast interne winst kunt u ook extern winnen. Dit kan door het ‘verkopen’ van uw bedrijfsspecifieke kennis via trainingen of workshops.

6. Flexibel
Een academy is flexibel qua inhoud en opzet. Op deze manier kunt u kosten beheersbaar houden en kunt u zowel als grote of als kleinere organisatie over een eigen academy beschikken.

Begrippen AcademySuite

Wat is een academy / academie?
Wat is een vakschool / bedrijfsschool?
Wat is een opleidingshuis?
Wat is een online leeromgeving?
Wat is online leren?
Wat is een e-learning?
Wat is blended-learning?
Wat is een inwerkprogramma / introductieprogramma?
Wat is een leercultuur / lerende organisatie?
Wat is vakmanschap?
Wat is een ontwikkelplan?
Wat is binden en boeien?

 

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijft u zich nu vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief met seminars, updates en blogs gerelateerd aan bedrijfsacademy's.

schrijf u in »

Klant aan het woord...

"

Voor ons vakmanschap Mechanical Engineering is kennis borgen én delen van levensbelang.
Binnen onze specialisatie FOOD is met name
kennis van hygiënisch design en EHEDG-guidelines (Europese richtlijnen voor hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector) waar we mede het verschil mee maken. Voorheen was er binnen de organisatie een medewerker die deze kennis projectafhankelijk adhoc overbracht richting collega’s. Nu hebben we een HIH-Academy! Daarin zit o.a. een e-learning Basistraining Hygiënisch Design, aangevuld met gerichte praktijkdagen. En tenslotte wordt de opgedane kennis getoetst en als dat goed is: beloond met een certificaat. De inspanning om dit programma te bouwen was groot, maar nu een genot dat de module beschikbaar is voor iedereen, "in hapklare brokken", vanaf elke plaats toegankelijk, op elk gewenst moment van de dag "

Ben Schut

Ben Schut

Manager Food
H.I.H. Engineering

t 0342 40 46 50