Contact

Meer informatie over een eigen academy, online leeromgeving, bedrijfsschoolopleidingshuis, bedrijfsacademie of inwerkprogramma? Of over onze visie of de betekenis van onze aanpak voor uw organisatie? Neem dan hier contact met ons op.

Kennismaking met AcademySuite

Voor een kennismaking met AcademySuite of een demo van de online academy nodigen wij u van harte uit bij ons op kantoor op het prachtige landgoed van het kleinste stadje van Nederland. Ook komen we graag bij u langs. Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overigens, benieuwd naar het verhaal van dat kleinste stadje? Lees daar hier meer over.

versturen »

AcademySuite

Kasteel Staverden
Staverdenseweg 283
3852 NV Ermelo

Telefoon: 0341 - 820 002

 

"

Ons credo "Samen Slimmer Sneller" willen we ook waarmaken door kennis te delen met onze klanten. Onze specifieke kennis van hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector is voor onze medewerkers slim ontsloten in een e-learning binnen onze HIH-Academy intern. Met deze uitstekende basis waren we instaat om met geringe inspanning een trainingsprogramma in deze academy te ontsluiten voor klanten extern. Dit is een groot succes. Het draagt bij aan de noodzaak van hygiënisch bewustzijn in de Food. Daarnaast etaleren hiermee ons specialisme in de markt en wordt het financiële draagvlak voor deze kennis-investering vergroot."

 
Ben Schut

Ben Schut

Manager Food
H.I.H. Engineering

t 0342 40 46 50