Oplossingen

De kracht van een eigen academy

Heeft u de ontwikkeling van uw mensen op nummer één staan? Stoort u zich aan de manier van inwerken, de adhoc inzet van trainingen, op de muur geprikte kernwaarden, het ‘er even bij doen’ van opleiden en versnipperde kennis? Met een eigen academy ontsluit u bedrijfsspecifieke kennis en traint u continue dát gedrag dat u graag wilt zien in uw organisatie. De combinatie tussen een goede structuur en eigentijdse, slimme leervormen zorgen voor een prettige manier van leren en écht resultaat. Samen met aantrekkelijk werkgeverschap en een wendbare organisatie voor de toekomst.

AcademySuite helpt u graag vooruit met de volgende diensten:

1. Ontwikkel- en opleidingsbehoefte bepalen
U krijgt scherp zicht op de leerbehoefte van uw medewerkers. Zo mogelijk linken we dit met functieprofielen of vakmanschap, gekoppeld aan uw strategie. We helpen u een keuze te maken met trainingen die u binnen uw eigen academy gaat aanbieden.

2. Opleidingskalender opstellen
In de opleidingskalender van uw academy ziet u in één oogopslag welke trainingen uw medewerkers op welk tijdstip gaan volgen. Meestal een mix van inwerkprogramma’s, kennisprogramma’s en gedragstrainingen. Gevoed vanuit uw doelen en strategie en in volgorde van prioriteit en budget.

3. Inrichten van uw maatwerk online leeromgeving
Kiezen voor een eigen academy is kiezen voor een slimme en eigentijdse aanpak. Altijd een ijzersterke combinatie tussen digitaal en praktijk leren. Met de online leeromgeving in uw huisstijl krijgt uw eigen academy handen en voeten. Gericht op de lange termijn, stimulerend, kostenbesparend en geschikt voor elk device.

4. Ontwikkelen en bouwen van de programma’s uit de opleidingskalender
Uw leerbehoefte is duidelijk. Vanuit onze didactische kennis gaan we aan de slag met het ontwikkelen van kwalitatieve programma’s. Volledig op maat en in nauwe samenwerking gemaakt voor uw situatie en leervoorkeur. De inzet van uw eigen (vak)mensen als trainer faciliteren we ook graag.

5. Ondersteunen en ontzorgen bij de uitvoering
Een eigen academy is dynamisch. Nieuwe kennis wordt toegevoegd, uw medewerkersbestand muteert, de doorontwikkeling van mensen vraagt voortdurend weer om nieuwe trainingsprogramma’s. In dit speelveld voelen we ons thuis. Vanuit AcademySuite kunt u langdurig en continue op ons rekenen als adviseur, ontwikkelaar, programmabouwer, projectleider, helpdesk, trainer en initiator.

Waarom AcademySuite?
1. U geeft uw bedrijf een betere arbeidsmarktpositie
2. U bindt medewerkers sterker aan uw organisatie
3. Inwerken wordt minimaal 30% effectiever
4. U werkt doorlopend aan kennis- en gedragsontwikkeling van medewerkers (vanuit uw doelstellingen)
5. Uw organisatie blijft onderscheidend en wendbaar

Wat is een academy?

whitepaper

 

"

Het werk van onze medewerkers zal in toenemende mate veranderen. Een leven lang leren is voor ons dan ook geen vraag, het is een way of live! Om dat proces te ondersteunen, heeft AcademySuite ons geholpen met het structureren van een leercultuur waar voortdurend investeren in jezelf als vakman de normaalste zaak van de wereld is geworden. "

 
Jaap Guldie

Hans den Boer

Mananger mens & werk
Bruil

t0342 - 412 153

lilinkedin profiel

 

"

Samenwerken in innovatie is ons motto. Binnen de HIH-Academy hebben we hier zichtbare stappen ingezet door onze medewerkers doorlopend te trainen in samenwerking en klantgericht aan de slag zijn. Specifiek en concreet in de HIH-situatie. Onder leiding van een zeer ervaren trainer van AcademySuite. Binnen de online leeromgeving worden we scherp gehouden met doorlopende herhaling, oefeningen en … Leren is ‘een way-of life’ geworden met een geweldige structuur. Geweldig om te ervaren hoe enthousiast ons team hiermee bezig is en continu groeit in hun vakmanschap. Voor mij is dat genieten! Zelfs onze klanten praten erover."

 
Ben Schut

Ben Schut

Manager Food
H.I.H. Engineering

t 0342 40 46 50