Team

Wij zijn een enthousiast en ambitieus team. 

Als klant staat u bij ons centraal met als doel om samen de hoogst haalbare kwaliteit te realiseren. Met veel ervaring en expertise gaan wij te werk waarin partnership met onze klanten hoog in het vaandel staat. Onze missie: "het beste van onszelf geven, om voor anderen van betekenis te zijn."

Douwe Hoekstra

Douwe HoekstraAls verandermanager/coach bij AcademySuite staat voor mij ontwikkeling van mensen centraal. Binnen ING heb ik als hoofd opleidingen ontdekt dat naast het op peil houden van vereiste vakkennis, het investeren in gewenst gedrag cruciaal blijkt te zijn om te kunnen blijven voldoen binnen een veranderende wereld. Dit vergt blijvend investeren in vakmensen. Daarbij ontdek ik keer op keer dat er in veel bedrijven nog zoveel potentieel in organisaties onbenut blijft. Door (meer) gebruik te maken van aanwezige kennis, gaan ogen weer stralen. En dat geeft mij voldoening. Als geldt dat we een leven lang moeten leren, laten we leren dan ook leuk maken!

Deze passie voor mensen zet ik naast het bedrijfsleven ook in als gastdocent/coach aan de Hogeschool in Ede, afdeling Mens en Organisatie.

Rozemarie Hendrikse

Rozemarie HendrikseHet begeleiden en ondersteunen van organisaties bij hun opleidingsvraagstukken en het gezamenlijk opzetten van hun eigen bedrijfsspecifieke academy maken mij telkens weer enthousiast. Dit omdat ik overtuigd ben van de krachtige werking van structureel opleiden en de onmisbare betekenis van een eigen academy/online leeromgeving/bedrijfsschool/opleidingshuis en inwerkprogramma. Een bedrijfsacademie maakt u namelijk wendbaar voor de toekomst.

Elke organisatie is uniek en dat vereist telkens een andere, persoonlijke aanpak waar ik graag aan bijdraag. In de rol van accountmanager/projectleider wil ik voor u van betekenis zijn, door samen te werken aan ontwikkeling.


Backoffice en partners

Met een stevige backoffice en een netwerk met kwaliteitspartners bedienen we klanten op maat vanuit Landgoed Staverden.

 

"

Samenwerken in innovatie is ons motto. Binnen de HIH-Academy hebben we hier zichtbare stappen ingezet door onze medewerkers doorlopend te trainen in samenwerking en klantgericht aan de slag zijn. Specifiek en concreet in de HIH-situatie. Onder leiding van een zeer ervaren trainer van AcademySuite. Binnen de online leeromgeving worden we scherp gehouden met doorlopende herhaling, oefeningen en … Leren is ‘een way-of life’ geworden met een geweldige structuur. Geweldig om te ervaren hoe enthousiast ons team hiermee bezig is en continu groeit in hun vakmanschap. Voor mij is dat genieten! Zelfs onze klanten praten erover."

 
Ben Schut

Ben Schut

Manager Food
H.I.H. Engineering

t 0342 40 46 50