Vakmanschap

Wat is vakmanschap?

Om te werken aan zowel het succes van de organisatie als de duurzame inzetbaarheid van de medewerker denken wij in de vakmanschapsgedachte. In onze visie is een vakman wezenlijk anders dan een functionaris. Een vakman denkt vanuit continue ontwikkeling. Hiervoor brengen wij verantwoordelijkheden en bijbehorend menselijk gedrag in kaart. Als u kiest voor vakmanschap legt u daarmee de basis om leren en ontwikkelen structureel op de agenda te zetten en een leven lang leren binnen uw organisatie vorm te geven.

Schrijf u nu Gratis in voor "Uw eigen academy"!

Gratis introductie

Vakmanschap op maat

Bij AcademySuite ontwikkelen wij samen met u een academy op maat. Dit houdt in dat specifieke verantwoordelijkheden worden vastgelegd in vakmanschapsprofielen, leerbehoeften worden vertaald naar ontwikkelpaspoorten en bedrijfsspecifieke kennis wordt gedeeld. Daarnaast ontwikkelen wij ook volledige inwerkprogramma's voor nieuwe medewerkers en zijn we gespecialiseerd in e-learnings met bedrijfsspecifieke content. 

Vakmanschap

Over vakmanschap beschikken

Benieuwd hoe u over een echte vakmanschap kunt beschikken? Wij helpen u graag met een eigen academy, zodat u over een eigen vakmanschap beschikt. Bekijk hieronder hoe u in contact met ons kunt komen voor meer informatie over vakmanschap.

Vakmanschap creëren?

Wilt u vakmanschap binnen uw bedrijf creëren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een eigen academy, e-learning platform of interne opleiding te bespreken. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0341-820 002 of per e-mail via info@academysuite.nl. Wij helpen u graag met de ontwikkeling van een eigen academy, zodat u straks over echt vakmanschap beschikt!
 

 

Kennismaken...

 

"

Voor ons vakmanschap Mechanical Engineering is kennis borgen én delen van levensbelang.
Binnen onze specialisatie FOOD is met name
kennis van hygiënisch design en EHEDG-guidelines (Europese richtlijnen voor hygiënisch ontwerpen binnen de foodsector) waar we mede het verschil mee maken. Voorheen was er binnen de organisatie een medewerker die deze kennis projectafhankelijk adhoc overbracht richting collega’s. Nu hebben we een HIH-Academy! Daarin zit o.a. een e-learning Basistraining Hygiënisch Design, aangevuld met gerichte praktijkdagen. En tenslotte wordt de opgedane kennis getoetst en als dat goed is: beloond met een certificaat. De inspanning om dit programma te bouwen was groot, maar nu een genot dat de module beschikbaar is voor iedereen, "in hapklare brokken", vanaf elke plaats toegankelijk, op elk gewenst moment van de dag "

Ben Schut

Ben Schut

Manager Food
H.I.H. Engineering

t 0342 40 46 50